Buurtraad De Spreeuw

Buurtraad De Spreeuw is er voor u

IVAREM blijft plannen indienen voor bouw van industriële overslaghal midden tussen twee woonwijken in Muizen

IVAREM gaat industriële activiteiten uitbouwen midden tussen twee woonwijken, een trieste primeur voor Vlaanderen.

Ter hoogte van de Leuvensesteenweg gaat IVAREM een overslaghal bouwen. De plannen zijn gepubliceerd op het omgevingsloket Vlaanderen. Hier de link.

Een aantal buurtbewoners maken zich zorgen vermits dit gaat impact hebben op de woon- een leefkwaliteit in Muizen. Voor het eerst in Vlaanderen gaat men dergelijke industriële activiteit uitbouwen midden in een woonzone, terwijl andere intercommunales overslaghallen steeds in industriezones voorzien.

Kan jij je ook vinden in deze bemerkingen, aarzel niet om deel te nemen aan onderstaande acties, want jouw stem telt:

  • Officieel bezwaarschift indienen: Je kan het bezwaarschrift opgesteld door buurtbewoners vinden. Aarzel niet om dit bezwaarschrift aan te passen met eigen argumenten. Vergeet niet jouw naam, adres en handtekening aan te vullen en vervolgens uiterst 27 november 2021:
    • Af te geven aan (ontvangst)balie van het Huis van de Mechelaar, Reuzenstraat 1, 2800 Mechelen. Een ontvangstbewijs krijg je onmiddelijk van de medewerker aan de balie.
    • Of on-line in te dienen via de website omgevingsloket Vlaanderen. Opgelet: Het kan 10 sec. nemen alvorens je de lijst met documenten ziet. Onder de lijst van documenten druk je op de knop “NIEUW BEZWAARSCHRIFT INDIENEN“. Indien je deze knop niet ziet (Edge, oude versie van internet explorer), probeer op een groter scherm of gebruik een andere recentere webbrowser zoals google chrome. Vervolgens krijg je een scherm waarop je je kan aanmelden (eID-kaart, ITSME-app,…). Na aanmelden verschijnt pagina “INDIENEN BEZWAARSCHRIFT”. Je kan een tekst ingeven en/of een bestand opladen (PDF, JPEG,PNG).

Historiek kan je hier vinden: