De Spreeuw Rommelt zaterdag 19-09-2015

Rommelmarkt 2007

Er wordt terug een rommelmarkt georganiseerd op zaterdag 19 september 2015 tussen 11 en 17 uur.

En wil u weten hoe het was? Hier klikken.

Deze vindt plaats in de Sint-Albertusstraat en op het binnenplein van het Kranske.
Inschrijven kan nu al (bij de leden of via email: rommelmarkt@despreeuw.be).
Er wordt voorzien in:
– een eeteiland “Rond de Wereld” (exotisch eten)
– pannenkoeken
– kinderanimatie door Mechelen Stad met de Knalpot
– onze klassieke touwtrekwedstrijd
– dit alles omluisterd met muziek.
– ook zullen er plantjes ten voordele van “Kom op tegen kanker” verkocht worden.

 

20150919Spreeuw_rommelt

Written by admin

1 Comment

gravatar
Verschaeren Maria sint albertusstraat 12 muizen in mijn eigen garage

ik vind het fijn dat hier zoveel activiteiten gebeuren en zou het erg vinden dat het kranske zou verdwijnen men zegt mechelen kindvriendelijk daar is hier niets van te zien met de nodige plaats om kinderen te leren fietsen wat balspelen ! basketnet afgebroken niets in de plaats !!!nog geen bank staat er !! ik weet niet dat de stad op de hoogte is dat in centrum MUIZEN okra verzadigd is !!! dat de mensen die hier iets organiseren hun auto op het pleintje kunnen zetten !! bvb men heeft gerief bij naaimachines , kookgerief , en nog zoveel meer !!! in de sint albertusstraat is zelden plaats !! ik ben 71 jaar en woon hier 50 jaar !! maar ben bang als ik ouder word dat het hier overbevolkt zal zijn en niets meer kortbij voor de oudere en minder mobiele !! over de berg mag je dan vergeten geen auto meer ( ik neem nu mensen mee die ouder zijn maar van deze parochie gaan er weinige naar okra en femma !! met de bus naar mechelen sinds dat overstappen is ook niet voor de ouderen !!en men weetniet wanneer men thuis is dat stadsbusje kan men zelden oprekenen met als gevolg ik rij niet graag meer naar mechelen en ik ben niet de enige
!!! 1 uur is zaterdags geen rariteit om van de grote markt naar muizen sint albertusparochie !! wat doe ik nu : ik rij met mijn auto naar de cinema en neem daar het pendelbusje en weet ik tenminste dat ik daar kan op rekenen vriendelijk en behulpzaam en voel ik mij ontspannen !!! TOCH PROFICIAT AAN DE MENSEN VAN DE SPREEUW EN AL DE ANDERE DIE DAT HIER IN GOEDE BANEN LEIDEN !!!

Comments are closed.