Buurtcafé en Spelletjesnamiddag 04-03-2017

Ondertussen is dit gepasseerd. Maar lees verder om eens naar de foto’s te kijken.

 

Kom naar ’t Kranske met je favoriete spel en schuif mee aan de speeltafel bij andere bewoners van De Spreeuwenhoek. Of vraag je buren om samen een ploeg te vormen met je straat. Daag eventueel een andere straat uit voor een competitie Manille of Risk!

Voor de foto’s klik hier.

Plato wist het al: je buren leren kennen doe je best via een spelletjesnamiddag! Iedereen, 0 tot 99 jaar, welkom in ons buurtcafé waar voor elke leeftijd wat te beleven is!

Na een geslaagde editie van De Spreeuw Klinkt, staat de buurtraad alweer klaar met een volgende activiteit. Op zaterdag 4 maart (’t kranske tussen 14u en 18u) zetten we de deuren van ’t Kranske open voor gezelschapsspelletjes-liefhebbers.
Maar even goed voor buurtbewoners die een kaartje willen leggen of gewoon samen een pint willen komen drinken!

Written by admin

1 Comment

gravatar
verschaeren maria

wat was het fijn om hier aanwezig te zijn ! bij n tasje koffie of thee n lekker stukje cake ! n biertje kon sommige dames zelfs smaken . ik was alleen gekomen met het spelletje scrabble en had al direct twee dames om mee te spelen en een iemand om te controleren ! na twee spelen met hoge punten veranderden we van spel ! rubicup met de getallen ondertussen waren er nog andere dames bij komen zitten en waren zelfs met teveel maar we zijn vrouwen en hebben dat opgelost !het was zo plezant dat we om zes uur nog niet graag naar huis gingen en hopen op n volgende keer !
proficiat voor de mensen die dat georganiseerd hebben het was daar n rustige toffe sfeer

Comments are closed.